ამ ეგზემპლარზე გადასასვლელად გამოიყენეთ ეს იდენტიფიკატორი: https://dspace.nplg.gov.ge/handle/1234/147316
სათაური: ცელულაზების მოქმედებით დაბალმოლეკულური შაქრების მიღება და მათი გამოყენება პურის ცხობის პროცესში
ავტორები: აბაშიძე, მარიკა
საკვანძო სიტყვები: ქიმიური მრეწველობა
ბიოტექნოლოგიები
ცელულოზები
ფერმენტები
გამოცემის თარიღი: 2006
გამომცემელი: თბილისი
მფლობელი: საქართველოს პარლამენტის ეროვნული ბიბლიოთეკა
შესულია კოლექციებში:ეროვნული ბიბლიოთეკის დისერტაციებისა და ავტორეფერატების ფონდი

ფაილები ამ ეგზემპლარში:
ფაილი აღწერილობა ზომაფორმატი 
Disertacia.pdf988.29 kBAdobe PDFგამოსახულება
ნახვა / გახსნა


საავტორო უფლება