Please use this identifier to cite or link to this item: https://dspace.nplg.gov.ge/handle/1234/147960
Full metadata record
DC FieldValueLanguage
dc.contributor.authorგოცირიძე, ნესტორ-
dc.contributor.editorქართველიშვილი, კამო-
dc.date.accessioned2016-03-25T09:10:56Z-
dc.date.available2016-03-25T09:10:56Z-
dc.date.issued1997-
dc.identifier.urihttp://www.nplg.gov.ge/dspace/handle/1234/147960-
dc.format.extent519 გვ.en_US
dc.language.isokaen_US
dc.publisherთბილისი : ცოდნის წყაროen_US
dc.sourceრძისა და ძროხის ხორცის წარმოების ტექნოლოგია : სახელმძღვ. მეცხოველეობის პროდუქტების წარმოებისა და გადამუშ. ტექნოლოგიის ფაკ. სტუდ. / კამო ქართველიშვილის რედ. ; საქ. ზოოტექნ.-სავეტ. სასწ.-სამეც. ინ-ტი. - თბ. : ცოდნის წყარო, 1997 (თსუ-ის სტ.). - 576გვ. (საქართველოს პარლამენტის ეროვნული ბიბლიოთეკა, საარქივო ფონდი, F 76.274/3)en_US
dc.subjectრძის წარმოების ტექნოლოგიაen_US
dc.subjectძროხის ხორცის წარმოების ტექნოლოგიაen_US
dc.titleრძისა და ძროხის ხორცის წარმოების ტექნოლოგიაen_US
dc.typeBooken_US
dc.rights.holderსაქართველოს პარლამენტის ეროვნული ბიბლიოთეკაen_US
Appears in Collections:წიგნადი ფონდი

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
Rdzisa_Da_Dzroxis_Xorcis_Warmoebis_Teqnologia.pdf161.35 MBAdobe PDFThumbnail
View/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.