ამ ეგზემპლარზე გადასასვლელად გამოიყენეთ ეს იდენტიფიკატორი: https://dspace.nplg.gov.ge/handle/1234/147960
სათაური: რძისა და ძროხის ხორცის წარმოების ტექნოლოგია
ავტორები: გოცირიძე, ნესტორ
საკვანძო სიტყვები: რძის წარმოების ტექნოლოგია
ძროხის ხორცის წარმოების ტექნოლოგია
გამოცემის თარიღი: 1997
გამომცემელი: თბილისი : ცოდნის წყარო
მფლობელი: საქართველოს პარლამენტის ეროვნული ბიბლიოთეკა
შესულია კოლექციებში:წიგნადი ფონდი

ფაილები ამ ეგზემპლარში:
ფაილი აღწერილობა ზომაფორმატი 
Rdzisa_Da_Dzroxis_Xorcis_Warmoebis_Teqnologia.pdf161.35 MBAdobe PDFგამოსახულება
ნახვა / გახსნა


საავტორო უფლება