ამ ეგზემპლარზე გადასასვლელად გამოიყენეთ ეს იდენტიფიკატორი: https://dspace.nplg.gov.ge/handle/1234/148162
სათაური: ყურძნის პროდუქტთა ქრომატოგრაფიული ანალიზი
ავტორები: ღლონტი, თემურ
საკვანძო სიტყვები: ქრომატოგრაფიული ანალიზი
ყურძნის პროდუქტები
გამოცემის თარიღი: 1976
გამომცემელი: თბილისი : განათლება
მფლობელი: საქართველოს პარლამენტის ეროვნული ბიბლიოთეკა
შესულია კოლექციებში:ვაზისა და ღვინის ბიბლიოთეკა

ფაილები ამ ეგზემპლარში:
ფაილი აღწერილობა ზომაფორმატი 
Yurdznis_Produqtta_Qromatografiuli_Analizi.pdf109.22 MBAdobe PDFგამოსახულება
ნახვა / გახსნა


საავტორო უფლება