ამ ეგზემპლარზე გადასასვლელად გამოიყენეთ ეს იდენტიფიკატორი: https://dspace.nplg.gov.ge/handle/1234/166405
სათაური: ყურძნის წიპწის ბიოფლავონოიდების გამოყენება საკონდიტრო მრეწველობაში
ავტორები: კაკაშვილი, თამარ
საკვანძო სიტყვები: საოჯახო ცხოვრება
საკონდიტრო მრეწველობა
ყურძნის წიპწის გამოყენება
გამოცემის თარიღი: 2010
გამომცემელი: თბილისი
მფლობელი: საქართველოს პარლამენტის ეროვნული ბიბლიოთეკა
შესულია კოლექციებში:ეროვნული ბიბლიოთეკის დისერტაციებისა და ავტორეფერატების ფონდი

ფაილები ამ ეგზემპლარში:
ფაილი აღწერილობა ზომაფორმატი 
Disertacia.pdf1.27 MBAdobe PDFგამოსახულება
ნახვა / გახსნა


საავტორო უფლება