Please use this identifier to cite or link to this item:
https://dspace.nplg.gov.ge/handle/1234/166405
Title: | ყურძნის წიპწის ბიოფლავონოიდების გამოყენება საკონდიტრო მრეწველობაში |
Authors: | კაკაშვილი, თამარ |
Keywords: | საოჯახო ცხოვრება საკონდიტრო მრეწველობა ყურძნის წიპწის გამოყენება |
Issue Date: | 2010 |
Publisher: | თბილისი |
Owner: | საქართველოს პარლამენტის ეროვნული ბიბლიოთეკა |
Appears in Collections: | ეროვნული ბიბლიოთეკის დისერტაციებისა და ავტორეფერატების ფონდი |
Files in This Item:
File | Description | Size | Format | |
---|---|---|---|---|
Disertacia.pdf | 1.27 MB | Adobe PDF | View/Open |
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.