ამ ეგზემპლარზე გადასასვლელად გამოიყენეთ ეს იდენტიფიკატორი: https://dspace.nplg.gov.ge/handle/1234/299121
მეტამონაცემთა სრული ჩანაწერი
DC ველიმნიშვნელობაენა
dc.contributor.authorცხვედაძე, ზაქარია-
dc.contributor.editorთორთლაძე, ლ.-
dc.date.accessioned2019-04-24T13:26:50Z-
dc.date.available2019-04-24T13:26:50Z-
dc.date.issued2001-
dc.identifier.urihttp://dspace.nplg.gov.ge/handle/1234/299121-
dc.format.extent138 გვ.en_US
dc.language.isokaen_US
dc.publisherთბილისი : დედაენაen_US
dc.sourceხორცის გადამუშავების ტექნოლოგიის საკითხები / [რედ.: ლ. თორთლაძე]. თბ. : დედაენა, 2001 ("მერანი-3"-ის სტ.) 136გვ. ; 20სმ. (საქარტველოს პარლამენტის ეროვნული ბიბლიოთეკა, საარქივო ფონდი - F 78.084/3)en_US
dc.subjectხორცის გადამუშავებაen_US
dc.subjectხორცის კონსერვებიen_US
dc.subjectძეხვეული დამზადებაen_US
dc.titleხორცის გადამუშავების ტექნოლოგიის საკითხებიen_US
dc.typeBooken_US
dc.rights.holderსაქართველოს პარლამენტის ეროვნული ბიბლიოთეკაen_US
შესულია კოლექციებში:წიგნადი ფონდი

ფაილები ამ ეგზემპლარში:
ფაილი აღწერილობა ზომაფორმატი 
Xorcis_Gadamushavebis_Teqnologiis_Sakitxebi.pdf64.43 MBAdobe PDFგამოსახულება
ნახვა / გახსნა


საავტორო უფლება