Please use this identifier to cite or link to this item:
https://dspace.nplg.gov.ge/handle/1234/299121
Full metadata record
DC Field | Value | Language |
---|---|---|
dc.contributor.author | ცხვედაძე, ზაქარია | - |
dc.contributor.editor | თორთლაძე, ლ. | - |
dc.date.accessioned | 2019-04-24T13:26:50Z | - |
dc.date.available | 2019-04-24T13:26:50Z | - |
dc.date.issued | 2001 | - |
dc.identifier.uri | http://dspace.nplg.gov.ge/handle/1234/299121 | - |
dc.format.extent | 138 გვ. | en_US |
dc.language.iso | ka | en_US |
dc.publisher | თბილისი : დედაენა | en_US |
dc.source | ხორცის გადამუშავების ტექნოლოგიის საკითხები / [რედ.: ლ. თორთლაძე]. თბ. : დედაენა, 2001 ("მერანი-3"-ის სტ.) 136გვ. ; 20სმ. (საქარტველოს პარლამენტის ეროვნული ბიბლიოთეკა, საარქივო ფონდი - F 78.084/3) | en_US |
dc.subject | ხორცის გადამუშავება | en_US |
dc.subject | ხორცის კონსერვები | en_US |
dc.subject | ძეხვეული დამზადება | en_US |
dc.title | ხორცის გადამუშავების ტექნოლოგიის საკითხები | en_US |
dc.type | Book | en_US |
dc.rights.holder | საქართველოს პარლამენტის ეროვნული ბიბლიოთეკა | en_US |
Appears in Collections: | წიგნადი ფონდი |
Files in This Item:
File | Description | Size | Format | |
---|---|---|---|---|
Xorcis_Gadamushavebis_Teqnologiis_Sakitxebi.pdf | 64.43 MB | Adobe PDF | ![]() View/Open |
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.