ამ ეგზემპლარზე გადასასვლელად გამოიყენეთ ეს იდენტიფიკატორი:
https://dspace.nplg.gov.ge/handle/1234/299121
სათაური: | ხორცის გადამუშავების ტექნოლოგიის საკითხები |
ავტორები: | ცხვედაძე, ზაქარია |
საკვანძო სიტყვები: | ხორცის გადამუშავება ხორცის კონსერვები ძეხვეული დამზადება |
გამოცემის თარიღი: | 2001 |
გამომცემელი: | თბილისი : დედაენა |
მფლობელი: | საქართველოს პარლამენტის ეროვნული ბიბლიოთეკა |
შესულია კოლექციებში: | წიგნადი ფონდი |
ფაილები ამ ეგზემპლარში:
ფაილი | აღწერილობა | ზომა | ფორმატი | |
---|---|---|---|---|
Xorcis_Gadamushavebis_Teqnologiis_Sakitxebi.pdf | 64.43 MB | Adobe PDF | ![]() ნახვა / გახსნა |
საავტორო უფლება