ამ ეგზემპლარზე გადასასვლელად გამოიყენეთ ეს იდენტიფიკატორი: https://dspace.nplg.gov.ge/handle/1234/299121
სათაური: ხორცის გადამუშავების ტექნოლოგიის საკითხები
ავტორები: ცხვედაძე, ზაქარია
საკვანძო სიტყვები: ხორცის გადამუშავება
ხორცის კონსერვები
ძეხვეული დამზადება
გამოცემის თარიღი: 2001
გამომცემელი: თბილისი : დედაენა
მფლობელი: საქართველოს პარლამენტის ეროვნული ბიბლიოთეკა
შესულია კოლექციებში:წიგნადი ფონდი

ფაილები ამ ეგზემპლარში:
ფაილი აღწერილობა ზომაფორმატი 
Xorcis_Gadamushavebis_Teqnologiis_Sakitxebi.pdf64.43 MBAdobe PDFგამოსახულება
ნახვა / გახსნა


საავტორო უფლება