ამ ეგზემპლარზე გადასასვლელად გამოიყენეთ ეს იდენტიფიკატორი: https://dspace.nplg.gov.ge/handle/1234/317689
სათაური: ღვინის ლექიდან ბიოლოგიურად აქტიური ნაერთების მიღების კომპლექსური ტექნოლოგიის შემუშავება
ავტორები: ყანჩაველი, თამარ
საკვანძო სიტყვები: სასურსათო ტექნოლოგიები
გამოცემის თარიღი: 2020
გამომცემელი: თბილისი
მფლობელი: საქართველოს პარლამენტის ეროვნული ბიბლიოთეკა
შესულია კოლექციებში:ეროვნული ბიბლიოთეკის დისერტაციებისა და ავტორეფერატების ფონდი

ფაილები ამ ეგზემპლარში:
ფაილი აღწერილობა ზომაფორმატი 
Disertacia.pdf1.05 MBAdobe PDFგამოსახულება
ნახვა / გახსნა
Avtoreferati.pdf285 kBAdobe PDFგამოსახულება
ნახვა / გახსნა


საავტორო უფლება