ამ ეგზემპლარზე გადასასვლელად გამოიყენეთ ეს იდენტიფიკატორი:
https://dspace.nplg.gov.ge/handle/1234/317794
სათაური: | აბორიგენული წითელი ყურძნის ჭაჭის ბიოლოგიურად აქტიური ნივთიერებების გამოყენების პერსპექტივები საკონდიტრო წარმოებაში |
ავტორები: | გურგენიძე, ლელა |
საკვანძო სიტყვები: | სასურსათო ტექნოლოგიები |
გამოცემის თარიღი: | 2020 |
გამომცემელი: | თბილისი |
მფლობელი: | საქართველოს პარლამენტის ეროვნული ბიბლიოთეკა |
შესულია კოლექციებში: | ეროვნული ბიბლიოთეკის დისერტაციებისა და ავტორეფერატების ფონდი |
ფაილები ამ ეგზემპლარში:
ფაილი | აღწერილობა | ზომა | ფორმატი | |
---|---|---|---|---|
Disertacia.pdf | 2.79 MB | Adobe PDF | ნახვა / გახსნა | |
Avtoreferati.pdf | 579.99 kB | Adobe PDF | ნახვა / გახსნა |
საავტორო უფლება