Please use this identifier to cite or link to this item: https://dspace.nplg.gov.ge/handle/1234/33341
Title: ჩაის დახარისხება და დეგუსტაცია
Authors: ფარესიშვილი, ზურაბ
წულუკიძე, მზია
Keywords: ჩაის ქიმიური შემადგენლობა
ჩაის ნახევარ ფაბრიკატები
ჩის დეგუსტაციის მეთოდები
ჩაი მსოფლიო ბაზარზე
Issue Date: 2013
Publisher: თბილისი : უნივერსალი
ISBN: 978-9941-22-097-5
Owner: საქართველოს პარლამენტის ეროვნული ბიბლიოთეკა
Appears in Collections:წიგნადი ფონდი

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
ChaisDaxarisxebaDaDegustacia.pdf9.2 MBAdobe PDFThumbnail
View/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.