ამ ეგზემპლარზე გადასასვლელად გამოიყენეთ ეს იდენტიფიკატორი: https://dspace.nplg.gov.ge/handle/1234/344322
სათაური: ნიადაგების, მცენარეების, სასუქების, რძის, კარაქის, ყველისა და ღვინის ქიმიური ანალიზის მეთოდები
ავტორები: ჯანდიერი, ილია
პომასკი, ალექსანდრე
საკვანძო სიტყვები: ქიმიური ანალიზი
ნიადაგების მცენარეების ქიმიური ანალიზი
სასუქების ქიმიური ანალიზი
რძის ქიმიური ანალიზი
კარაქის ქიმიური ანალიზი
ყველის ქიმიური ანალიზი
ღვინის ქიმიური ანალიზი
სახელმძღვანელოები უმაღლესი სასწავლებლებისათვის
გამოცემის თარიღი: 1970
გამომცემელი: თბილისი : განათლება
მფლობელი: საქართველოს პარლამენტის ეროვნული ბიბლიოთეკა
შესულია კოლექციებში:ვაზისა და ღვინის ბიბლიოთეკა

ფაილები ამ ეგზემპლარში:
ფაილი აღწერილობა ზომაფორმატი 
Qimiuri_Analizis_Metodebi.pdf322.63 MBAdobe PDFგამოსახულება
ნახვა / გახსნა


საავტორო უფლება