ამ ეგზემპლარზე გადასასვლელად გამოიყენეთ ეს იდენტიფიკატორი: https://dspace.nplg.gov.ge/handle/1234/399432
სათაური: ღვინის ბიოქიმიური შექმნის საკითხები : თანამედროვე შეხედულებანი და შესწავლის პერსპექტივები
ავტორები: სიხარულიძე, თამაზ
საკვანძო სიტყვები: ღვინის ბიოქიმია
გამოცემის თარიღი: 1974
გამომცემელი: თბილისი
მფლობელი: საქართველოს პარლამენტის ეროვნული ბიბლიოთეკა
შესულია კოლექციებში:ვაზისა და ღვინის ბიბლიოთეკა

ფაილები ამ ეგზემპლარში:
ფაილი აღწერილობა ზომაფორმატი 
Gvinis_Bioqimiuri_Sheqmnis_Sakitxebi.pdf41.98 MBAdobe PDFგამოსახულება
ნახვა / გახსნა


საავტორო უფლება