ამ ეგზემპლარზე გადასასვლელად გამოიყენეთ ეს იდენტიფიკატორი: https://dspace.nplg.gov.ge/handle/1234/549681
მეტამონაცემთა სრული ჩანაწერი
DC ველიმნიშვნელობაენა
dc.contributor.authorძირკველიშვილი, ნინო-
dc.contributor.authorქვარცხავა, გიორგი-
dc.contributor.editorგოგოლი, გიული-
dc.date.accessioned2025-05-08T09:34:50Z-
dc.date.available2025-05-08T09:34:50Z-
dc.date.issued2025-
dc.identifier.urihttps://dspace.nplg.gov.ge/handle/1234/549681-
dc.format.extent103 გვ.en_US
dc.language.isokaen_US
dc.publisherთბილისიen_US
dc.subjectდამბალხაჭოს დამზადების ტექნოლოგიაen_US
dc.subjectქართული ტრადიციული რძემჟავა პროდუქტებიen_US
dc.titleსაქართველოს მთიან რეგიონებში წარმოებული დამბალხაჭო და მისი დამზადების ტექნოლოგიის შემუშავებაen_US
dc.typeBooken_US
dc.rights.holderსაქართველოს ეროვნული ბიბლიოთეკაen_US
შესულია კოლექციებში:წიგნადი ფონდი

ფაილები ამ ეგზემპლარში:
ფაილი აღწერილობა ზომაფორმატი 
SaqartvelosMtianRegionebSiWarmoebuli_2025.pdf2.3 MBAdobe PDFგამოსახულება
ნახვა / გახსნა


საავტორო უფლება