ამ ეგზემპლარზე გადასასვლელად გამოიყენეთ ეს იდენტიფიკატორი: https://dspace.nplg.gov.ge/handle/1234/549681
სათაური: საქართველოს მთიან რეგიონებში წარმოებული დამბალხაჭო და მისი დამზადების ტექნოლოგიის შემუშავება
ავტორები: ძირკველიშვილი, ნინო
ქვარცხავა, გიორგი
საკვანძო სიტყვები: დამბალხაჭოს დამზადების ტექნოლოგია
ქართული ტრადიციული რძემჟავა პროდუქტები
გამოცემის თარიღი: 2025
გამომცემელი: თბილისი
მფლობელი: საქართველოს ეროვნული ბიბლიოთეკა
შესულია კოლექციებში:წიგნადი ფონდი

ფაილები ამ ეგზემპლარში:
ფაილი აღწერილობა ზომაფორმატი 
SaqartvelosMtianRegionebSiWarmoebuli_2025.pdf2.3 MBAdobe PDFგამოსახულება
ნახვა / გახსნა


საავტორო უფლება