ამ ეგზემპლარზე გადასასვლელად გამოიყენეთ ეს იდენტიფიკატორი: https://dspace.nplg.gov.ge/handle/1234/9365
სათაური: ორგანული სელენის გავლენა ბროილერის ხორცის ხარისხზე და მისი თერმული დამუშავების (გაყინვა-გალღობა) ოპტიმალური რეჟიმების დადგენა
ავტორები: მელიქია, ეკატერინა
საკვანძო სიტყვები: ქათმის ხორცის დამუშავების ტექნოლოგია
გამოცემის თარიღი: 2011
გამომცემელი: თბილისი
რეზიუმე: ნაშრომში გამოკვლეულია ხორცის სელენით გამდიდრების მეთოდი და მაქსიმალური კონცენტრაცია. შესწავლილია სელენშემცველი ფრინველის ტანხორცის გაყინვისას, შემდგომ დაბალ ტემპერატურებზე შენახვისა და გალღობის პირობებში მასის დანაკარგები. სელენის გავლენა ხორცის ქიმიურ შემადგენლობაზე, pH-ზე და მის კვებითი ღირებულებაზე. ნაშრომი გათვალისწინებულია მეცნიერებისა და სპეციალისტებისათვის, რომლებიც დაკავებულები არიან ხორცის კვლევისა და წარმოების სფეროში, ასევე კვების პროდუქტების ტექნოლოგიის ფაკულტეტის სტუდენტებისათვის დამხმარე სახელმძღვანელოს სახით. მონოგრაფია იბეჭდება საქართველოს აგრარული უნივერსიტეტის კვების პროდუქტების ტექნოლოგიის ფაკულტეტის სადისერტაციო საბჭოს რეკომენდაციით.
ISBN: 978-9941-0-3397-1
მფლობელი: საქართველოს პარლამენტის ეროვნული ბიბლიოთეკა
შესულია კოლექციებში:წიგნადი ფონდი

ფაილები ამ ეგზემპლარში:
ფაილი აღწერილობა ზომაფორმატი 
Organuli_Selenis_Gavlena.pdf1.63 MBAdobe PDFგამოსახულება
ნახვა / გახსნა


საავტორო უფლება