ამ ეგზემპლარზე გადასასვლელად გამოიყენეთ ეს იდენტიფიკატორი: https://dspace.nplg.gov.ge/handle/1234/343238
სათაური: მოხარშული ძეხვეულის ახალი ტექნოლოგიის შემუშავება მცენარეული ანტიოქსიდანტებისა და კონსერვანტების გამოყენებით
ავტორები: ჭუმბურიძე, გოჩა
საკვანძო სიტყვები: სასურსათო ტექნოლოგია
გამოცემის თარიღი: 2021
გამომცემელი: თბილისი
მფლობელი: საქართველოს პარლამენტის ეროვნული ბიბლიოთეკა
შესულია კოლექციებში:ეროვნული ბიბლიოთეკის დისერტაციებისა და ავტორეფერატების ფონდი

ფაილები ამ ეგზემპლარში:
ფაილი აღწერილობა ზომაფორმატი 
Disertacia Ch.G..pdf5.74 MBAdobe PDFგამოსახულება
ნახვა / გახსნა
Avtoreferati Ch.G..pdf287.27 kBAdobe PDFგამოსახულება
ნახვა / გახსნა


საავტორო უფლება