Please use this identifier to cite or link to this item:
https://dspace.nplg.gov.ge/handle/1234/343238
Full metadata record
DC Field | Value | Language |
---|---|---|
dc.contributor.advisor | ტყემალაძე, გურამ | - |
dc.contributor.advisor | გოგოლი, გიული | - |
dc.contributor.author | ჭუმბურიძე, გოჩა | - |
dc.date.accessioned | 2021-10-05T10:19:01Z | - |
dc.date.available | 2021-10-05T10:19:01Z | - |
dc.date.issued | 2021 | - |
dc.identifier.uri | https://dspace.nplg.gov.ge/handle/1234/343238 | - |
dc.description.tableofcontents | რეზიუმე -- შესავალი -- ნაშრომის ზოგადი დახასიათება -- 1. ლიტერატურის მიმოხილვა -- 1.1.ხორცი და ხორცპროდუქტები ადამიანის ულუფაში -- 1.2. საკვებდანამატების როლი და ადგილი ხორცპროდუქტების დამზადებისას -- 1.3. საკვებდანამატების სახეები, მათი დადებითი და უარყოფითი მხარეები -- 1.4. მცენარეული ნედლეული და ორგანული საკვებდანამატები ხორცის პროდუქტების წარმოებაში--1.5. თავშავას ბეგქონდარასა და ომბალოს გამოყენება ხალხურ მედიცინასა და ფარმაცეპტულ პრაქტიკაში -- 2. საკუთარი გამოკვლევები -- 2.1 მასალა და კვლევის მეთოდიკა--2.2. პირველი ცდა--2.2.1. თავშავას, ბეგქონდარასა და ომბალოს ნედლეულში ეთერზეთების შემცველობისა და ფიზიკურ-ქიმიური თვისებების შესწავლა -- 2.2.2. მზა ნაწარმის ქიმიური შედგენილობის შესწავლა და სენსორული თვისებების შეფასების შედეგები--2.2.3 მზა ნაწარმის მიკრობიოლოგიური გამოკვლევა -- 2.3 მეორე ცდა -- 2.3.1. ახალი მცენარეული კონსერვანტის მინიმალური რაოდენობის განსაზღვრა -- 2.3.2. მოხარშული ძეხვეულის მიკრობიოლოგიური კონტროლი შენახვისას--2.4 კვლევის ძირითადი შედეგების ანალიზი -- 3. დასკვნები და რეკომენდაციები -- გამოყენებული ლიტერატურის ნუსხა--დანართები. | - |
dc.format.extent | 144 გვ. | en_US |
dc.language.iso | ka | en_US |
dc.publisher | თბილისი | en_US |
dc.source | მოხარშული ძეხვეულის ახალი ტექნოლოგიის შემუშავება მცენარეული ანტიოქსიდანტებისა და კონსერვანტების გამოყენებით/გოჩა, ჭუმბურიძე; დის... დოქტ. აკად. ხარისხის.: /სამეცნ.ხელმძღვან.: გურამ, ტყემალაძე; გიული, გოგოლი; საქართველოს ტექნიკური უნ-ტი., თბილისი; 2021- 144 გვ. (საქართველოს პარლამენტის ეროვნული ბიბლიოთეკა, საარქივო ფონდი) | en_US |
dc.subject | სასურსათო ტექნოლოგია | en_US |
dc.title | მოხარშული ძეხვეულის ახალი ტექნოლოგიის შემუშავება მცენარეული ანტიოქსიდანტებისა და კონსერვანტების გამოყენებით | en_US |
dc.type | Thesis | en_US |
dc.rights.holder | საქართველოს პარლამენტის ეროვნული ბიბლიოთეკა | en_US |
Appears in Collections: | ეროვნული ბიბლიოთეკის დისერტაციებისა და ავტორეფერატების ფონდი |
Files in This Item:
File | Description | Size | Format | |
---|---|---|---|---|
Disertacia Ch.G..pdf | 5.74 MB | Adobe PDF | View/Open | |
Avtoreferati Ch.G..pdf | 287.27 kB | Adobe PDF | View/Open |
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.