Please use this identifier to cite or link to this item:
https://dspace.nplg.gov.ge/handle/1234/343238
Title: | მოხარშული ძეხვეულის ახალი ტექნოლოგიის შემუშავება მცენარეული ანტიოქსიდანტებისა და კონსერვანტების გამოყენებით |
Authors: | ჭუმბურიძე, გოჩა |
Keywords: | სასურსათო ტექნოლოგია |
Issue Date: | 2021 |
Publisher: | თბილისი |
Owner: | საქართველოს პარლამენტის ეროვნული ბიბლიოთეკა |
Appears in Collections: | ეროვნული ბიბლიოთეკის დისერტაციებისა და ავტორეფერატების ფონდი |
Files in This Item:
File | Description | Size | Format | |
---|---|---|---|---|
Disertacia Ch.G..pdf | 5.74 MB | Adobe PDF | View/Open | |
Avtoreferati Ch.G..pdf | 287.27 kB | Adobe PDF | View/Open |
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.