Please use this identifier to cite or link to this item: https://dspace.nplg.gov.ge/handle/1234/343238
Title: მოხარშული ძეხვეულის ახალი ტექნოლოგიის შემუშავება მცენარეული ანტიოქსიდანტებისა და კონსერვანტების გამოყენებით
Authors: ჭუმბურიძე, გოჩა
Keywords: სასურსათო ტექნოლოგია
Issue Date: 2021
Publisher: თბილისი
Owner: საქართველოს პარლამენტის ეროვნული ბიბლიოთეკა
Appears in Collections:ეროვნული ბიბლიოთეკის დისერტაციებისა და ავტორეფერატების ფონდი

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
Disertacia Ch.G..pdf5.74 MBAdobe PDFThumbnail
View/Open
Avtoreferati Ch.G..pdf287.27 kBAdobe PDFThumbnail
View/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.